Ani de zile de “şcoală” pentru un bărbat?

Sunt bărbaţi care considera ca femeia trebuie sa stea acasă, sa stea la cratiţă, sa crească copiii si sa facă sex când vrea el. Pe aia e mai greu sa ii dresezi si deseori se ajunge la violenta din cauza încercării femeii de a face ceva in privinţa asta. Totuşi dresajul asta se bazează pe un tipar cat se poate de simplu, imaginea printului pe cal alb stabilita de fiecare femeie.

Poate începe cu îmbrăcămintea gen rap-underground/rock geaca de piele care se transforma într-un outfit format din jeans, mergători si tricou; poate continua cu o limita trasata cu linie alba când vine vorba de alcool si se poate încheia cu sortarea prietenilor (lui) pana rămân in jurul lui doar cei dresaţi de alte femei.

Asta e destul de uşor, de aceea nici bărbaţii nu se opun pana la capăt, renunţa la astea pentru ceva mai bun pana la urma, nu? Problema apare atunci când încerci să-i schimbi comportamentul si tabieturile. Acolo devine dificila treaba unui dresor, specimenul vizat fiind foarte ataşat de vechiul lui stil de viaţă. Poate dura multi ani pana va învăţa sa ridice capacul de la toaleta, să-l lase înapoi după ce a terminat, sa traga apa si sa se spele pe mâini înainte să-ţi mângâie buzele cu degetul arătător.

Bun, si merita atâta osteneala?