Beneficiile renuntarii la fumat

Fumatul este un obicei urât, nesănătos, așa cum este, iar producția crescută de gaze este unul dintre efectele sale mai blânde. Chiar dacă fumați țigări electronice, veți înghiți mult mai mult aer decât un nefumător. Renunțarea la țigări în totalitate va reduce producția de gaze și vă va ajuta să faceți mai puțin.

Cea mai bună modalitate de a depăși constipația este să începi să te miști. Exercițiile fizice ar trebui să înceapă sistemul digestiv și, cel mai probabil, veți elibera gazele acumulate în intestin. Un jog scurt de dimineață sau o plimbare în jurul blocului poate merge mult atunci când vine vorba de reglarea farting-ului.

STRES

Creșterea nivelului de stres poate provoca o îmbrățișare gama de probleme de sănătate. Modul de viață modern poate crea o mulțime de stres zilnic și asta poate duce la o producție crescută de gaze. Faceți tot ce puteți pentru a reduce stresul din viața dvs. și sistemul digestiv va produce mai puțin gaz.

CONSTIPAȚIE

Desigur, dacă sunteți constipați, mâncarea rămâne mai mult în corp. Carbohidrații vor avea mai mult timp pentru a fermenta în intestin, iar acest lucru va duce la frecări frecvente și pucioase. Încercați să-ți normalizați programul de cocoș și să aruncați mai puțin.

CÂND TREBUIE SĂ MERGETI LA UN DOCTOR?

Vă întrebați cum să încetați să faceți atât de mult și dacă este timpul să solicitați ajutor profesionist? În general, majoritatea problemelor cu păsări excesive sunt cauzate de obiceiurile alimentare proaste, fumatul, consumul crescut de alcool, stresul și mișcarea intestinală neregulată.

Acestea fiind spuse, dacă începeți să vă confruntați cu greață, durere, vărsături sau diaree cronică, vizita la un specialist este cu siguranță o necesitate.

Așadar, cum să încetezi să elimini atat de multe gaze? Concluzia este că cu toții suntem in aceasta situatie. Dacă credeți că vă luptati mai mult decât este normal sau dacă gazele dvs. miros foarte rău, ar trebui să încercați să faceți unele schimbări în dieta și în stilul dvs. de viață. Dacă, pe de altă parte, există simptome suplimentare, trebuie să vă adresați medicului.

  • Lasa un comentariu