Best Studios, cel mai mare jucator intr-o indutrie estimata la 2 miliarde de euro anual

Situatia economica a romancelor s-a schimbat in bine odata cu aparitia industriei de videochat, care a atras dupa ea o piata ofertanta de tinere care aspira la bani si faima intr-o perioada scurta de timp. Totusi, motivele pentru care o tanara abia trecuta de pragul majoratului decide sa imbratiseze acest job sunt multe, variate si subiective, insa peste toate se remarca un numitor comun ce aduce toate aceste modelele la aceeasi masa: puterea unui domeniu aflat intr-o continua expansiune. Astfel, nu mai este de mirare ca multe femei ajung sa isi abandoneze locurile de munca si sa se reprofileze in mediul online. Confidentialitatea, veniturile cu multe zerouri si sentimentul de siguranta oferit de aceasta industrie tot mai puternica le fac sa accepte sa devina modele Best Studios cu cea mai mare placere. Conform Capital, Romania este lider mondial pe o piata estimata la miliarde de euro an de an.

De ce aleg romancele videochatul?

Raspunsul este unul simplus si rupt din realitatea trista a economiei nationale. Videochatul constituie o piata estimata in fiecare an la peste 2 miliarde de euro, care poate sustine generatiile noi de modele care se indreapta spre aceasta meserie. In plus, analistii financiari sustin ca “investitorii straini sunt consiliati sa cumpere actiuni la studiourile de videochat din Romania, acestea avand o autoritate net superioara studiourile din America”, lucru care, pe scurt, inseamna ca Romania atrage si va continua sa atraga capital strain pentru dezvoltarea continua si, deci, atingerea tuturor targetelor de profit.

Suntem martorii unui adevarat boom al pietei videochat din Romania, lucru sesizat cu preponderenta pe baza profitului inregistrat de marii jucatori din industrie. In 2017, Best Studios si-a triplat veniturile fata de anul 2016, reusind sa isi mareasca echipa de modele si sa monetizeze investitia initiala alocata unor platforme noi si a recuzitei care face obiectul locatiilor in care fetele isi desfasoara programul. Romania este un adevarat “paradis” al oamenilor de afaceri straini, atrasi de mediul ofertant in care pot obtine profit, la randul lor, ca asociati ai celor mai puternice studiouri de videochat la nivel mondial. Peste 3.000 de studiouri exista in Romania la acest moment, insa Best Studios ramane cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, atragand tot mai multe tinere in aceasta industrie, prin conditii de lux si venituri reale.

5% din adeptii online devin abonati ai platformelor de videochat, generand venituri exorbitante

Video Chat Sudio BucurestiVideochatul presupune interactiunea cu omul din spatele camerei web, insa miza este aceea de a-l retine cat mai mult timp pe platforma. Astfel se produce monetizarea si profitul ulterior prestatiilor online. Din datele culese de cotidianul financiar Capital, aproximativ 5% dintre utilizatorii online acceseaza servicii de videochat. Procentul se traduce printr-un numar de 150 de milioane de persoane care platesc pentru a le vedea, doar, pe modele, iar in realitate aceste sume se contorizeaza, generand acele venituri colosale stipulate la interviul de angajare.

Europa de Est a devenit centrul de interes pentru aceasta piata, aici dezvoltandu-se cele mai accesate platforme de videochat. Numarul lor este in continua crestere, motiv care subliniaza inca o data puterea de dezvoltare a acestei piete ofertante pentru noile generatii de angajate. Spre deosebire de un job intr-o corporatie sau institutie publica, un model Best Studios poate genera venituri din confortul propriului dormitor, fara a fi nevoita sa respecte un program anevoios pentru o remuneratie decenta. Cu toate acestea, modelele Best Studios nu uita de unde pleaca si nu se opresc din a investi in imaginea si stilul lor luxos de viata.

Romania detine suprematia asupra pietei de videochat, ofertand modelele sa accepte sansa vietii lor de a deveni cunoscute pe plan national si international. Dincolo de faima si celebritate, modelele Best Studios iau decizii radicale pentru viitorul lor socotind argumentele de natura financiara. Pe langa acest lucru, siguranta unui trai luxos cantareste mult in ochii tinerelor, tinand cont de faptul ca Best Studios este cel mai bun studio de videochat si se detaseaza de concurenta prin autoritatea pe care si-a castigat-o in aceasta industrie.