Cat timp ramane Ecstasy in sistemul tau

Vorbind despre droguri stradale nu mai este un astfel de tabu. In unele locuri, precum Portugalia, decriminalizarea completa a anumitor medicamente stradale a presupus ca oamenii sa le foloseasca mai responsabil. Refacerea marijuanei ca un medicament natural foarte puternic care atenueaza simptomele atator probleme serioase de sanatate a deschis aceasta discutie si mai mult.

Drogurile ca extazul au avut o utilizare terapeutica in psihiatrie, in special in psihoterapie, in trecut, inainte de a fi etichetata drept drog de partid. Invatam ca unele dintre persoanele care pot beneficia cel mai mult de terapia cu extaz sunt cele care sufera de tulburare de stres posttraumatic (PTSD), deoarece le ofera posibilitatea de a revizui amintirile traumatice fara stresul emotional care ar urma.

CE ESTE ECSTASIE

Ecstasy este un compus cunoscut sub denumirea sa chimica 3,4-metilenedioximetamfetamina. Cunoscut si sub denumirea de MDMA, numele sau colocvial este molly, care este scurt pentru moleculare, deoarece este de obicei sub forma de cristal sau pulbere.

Este un derivat de amfetamina inlocuit cu inel. MDMA apartine unui grup de medicamente psihoactive care modifica starile de spirit, gandurile si starea mentala a celor care le folosesc. In acest grup, gasim si cocaina, canabis si chiar droguri legale precum alcoolul si tutunul.

  • Lasa un comentariu