COMPATIBILITATEA ESTE CHEIA

Iti place foarte mult pe cineva si sunt amabili si grijulii, dar sexual nu te potrivesti. Nu este ceva de eliminat cu usurinta. Puteti lucra la chimia sexuala, dar numai intr-o masura. Si gasirea partenerului potrivit seamana cel mai adesea cu un proces de eliminare.

Poate este un cliseu, dar toata lumea trebuie sa gaseasca ceea ce functioneaza pentru ei si sa nu permita cifrelor si mediilor arbitrare sa fie ghiduri pentru viata lor sexuala. Unii oameni vor gasi partenerul perfect in liceu si vor ramane cu ei pe viata. In timp ce altii vor avea numerosi parteneri sexuali si nu se vor multumi niciodata cu unul.

STATISTICILE ARATA RAR IMAGINEA REALA
Iar imaginea reala este ceea ce reprezinta sexul pentru oameni. Cat spatiu ocupa in viata lor? Si ce poveste spune numarul mediu de parteneri sexuali? Acest lucru nu poate fi plasat in cadrul statisticilor.

Asta este ceva ce fiecare individ poarta in sine ca parte a identitatii lor unice. Numarul mediu de parteneri sexuali este exact atat – media. Personalitatile, gusturile si inclinatiile difera foarte mult. Iar proprietatile culturale ne modeleaza de la regiune la tara pe continent.