Cum sa scapi de durerea de cap – I

Multe probleme ale vietii moderne merita discutate, dar niciuna nu este la fel de obisnuita si enervanta ca durerile de cap. Acestea sunt inevitabile si ceea ce este mai rau – imprevizibil. Au, de asemenea, o sincronizare excelenta, asa ca vor lovi in cele mai nepotrivite momente. De exemplu, o durere de cap va veni la o intalnire de afaceri importanta sau in timp ce va certati cu celalalt semnificativ despre ceva de mare importanta, impiedicandu-va sa va atingeti potentialul maxim in situatie.

Ce poti face in legatura cu asta? Ei bine, exista cateva lucruri pe care le puteti incerca. Iata cum sa faci o durere de cap sa dispara.

  1. INEACA-TI DUREREA DE CAP

Deshidratarea poate provoca dureri de cap, asa ca primul lucru pe care ar trebui sa-l incercati este sa beti multa apa. Nu este neobisnuit – oamenii tind sa uite de apa in timpul zilei. Lipsa de hidratare provoaca mai mult decat o simpla durere de cap. Va face sa nu va concentrati si va impiedica productivitatea – si acestea sunt doar primele simptome.

Asigurati-va ca aveti intotdeauna o sticla de apa cu voi. Acest lucru va va face mult mai putin probabil sa uitati pur si simplu de consumul acestuia si sa reduceti semnificativ probabilitatea de deshidratare.