Cum se vede ecsaty in organism

URINA
La fel ca in cazul sangelui, extazul va aparea in urina in termen de 2 ore de la administrarea acestuia. In urmatoarele 24 de ore, aproximativ o treime din medicament va disparea prin urina. Dupa 48 de ore, extazul nu poate fi urmarit in urina.

SALIVA
Aici apare prima data prezenta extazului in sistemul tau – uneori chiar si in 15 minute de la administrarea acestuia. Acesta ramane in saliva 24 de ore, dar urme ale acesteia pot fi gasite chiar si 3 zile mai tarziu.

PAR
MDMA poate fi urmarit in par pana la aproximativ trei luni dupa ingestie. Odata ajunsa in fluxul sanguin, o anumita cantitate de medicament ajunge la vasele mici de sange conectate la foliculii de par. Si avand in vedere ca parul creste aproximativ 1 cm pe luna, autoritatile pot fi capabile sa identifice momentul in care cineva a consumat drogul.

STAI HIDRATAT
Cat timp ramane extazul in sistemul tau? Ramai hidratat in timpul extazului este foarte important. Nu numai datorita unei posibile senzatii de gura uscata, dar, intrucat este foarte probabil sa ramaneti activ in acea perioada, nu doriti accidental sa va deshidratati. Cu toate acestea, nici nu te suprahidratati cu apa – va poate scurge rezerva de electroliti si nici nu va fi foarte bun. Probabil cel mai bun mod de a merge este cu o bautura sport, deoarece contine atat apa, cat si electroliti