De ce o strategie SEO este esentiala pentru prestatorii de servicii sanitare?

Furnizorii de servicii sanitare au nevoie de o publicitate nisata pe internet, in timp ce optimizarea motorului de cautare (SEO) este esentiala pentru astfel de companii. Intr-adevar, promovarea eficienta este varful iceberg-ului atunci cand vine vorba despre astfel de servicii, sustin specialistii in promovare Ultraseo.ro, fiindca specificitatea lor se indreapta spre anumite spete si un anumit public, in functie plaja de servicii pe care le acopera.

Majoritatea prestatorilor de servicii sanitare inteleg, deja, ca internetul si motoarele de cautare sunt esentiale pentru cresterea si sustenabilitatea continua a afacerii lor. Totusi, specialistii Ultraseo.ro sunt frecvent intrebati de acesti clienti: „De ce?”. Iata argumentele din spatele unei strategii de SEO care sustin necesitatea vizibilitatii unui astfel de business (si) in online:

Paginile Aurii sunt ca telefoanele fixe: Existau ieri

Primul loc in care cautati un numar de contact atunci cand aveati nevoie de un instalator erau Paginile Aurii. In lumea de azi, foarte putini oameni folosesc in continuare Paginile Aurii tiparite. Mai mult, noua generatie nu a folosit niciodata Paginile Aurii si cunoaste doar internetul ca modalitate de cautare a afacerilor locale.

Amintiti-va: copiii cresc acum conectati la Google.ro prin intermediul smartphone-urilor si device-urilor. Le au literalmente la degetul mic tot timpul. Acest lucru nu se va schimba. De fapt, acest val de tehnologie va deveni mai integrat in viata noastra.

Este suficient sa spunem ca, atunci cand vine vorba de cresterea afacerii dumneavoastra in secolul 21, trebuie sa aveti pe cineva de partea voastra care traieste si respira internetul si urmeaza schimbarile, precum si evolutia sa. Paginile Aurii sunt doar o risipa de bani la momentul de fata.

Raportat la momentul actual, unde cauta clientii un instalator?

Clientii dumneavoastra folosesc motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing si altele) si site-urile de social media (Facebook & Twitter) solicitand review-uri de la prietenii si familia lor.

Exprimarea parerilor este la fel de importanta ca inainte; trebuie doar sa stiti cum sa promovati acest lucru online prin intermediul retelelor sociale si sa obtineti recenzii bune la directoarele de afaceri.

Potrivit unui studiu Google, 97% dintre consumatori cauta online companii locale

Acesta este motivul pentru care este vital ca afacerea dumne sa apara in partea de sus a rezultatelor motorului de cautare atunci cand utilizatorii cauta instalatori. Exista o stiinta statistica in spatele felului in care va cresteti vizibilitatea online si va dezvoltati afacerea. Acesta este modul in care faceti mai multi bani.

Daca va aflati in fruntea unei companii prestatoare de servicii sanitare, trebuie sa stiti ca SEO este pista de lansare pentru afacerile locale. Stiti deja ca este destul de important ca afacerea dumneavoastra sa fie promovata, insa conteaza extrem de mult cum si in ce masura este realizata o campanie de anvergura.

Expertii Ultraseo.ro va recomanda campanii de SEO in fata de debut a campaniilor online, pentru a crea un precedent de autoritate pentru Google.ro.

  • Lasa un comentariu