De ce va simtiti ametiti atunci când stati in picioare? | Partea a II – a

Acumularea inerțială a sângelui în picioare este cauza proximală a amețelilor atunci când stai în picioare. Cu toate acestea, aceasta pune întrebarea: de ce nu se întâmplă de fiecare dată când ne ridicăm?

Adevărul este că nu ar trebui să se întâmple deloc într-un scenariu ideal. Corpurile noastre dispun de o serie de măsuri de protecție pentru a preveni această reacție care apare online înainte de a fi chiar conștienți de decizia de a se ridica.

De asemenea, este o idee bună să rămâneți activi, în general. Un stil de viață activ poate ajuta la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare generale și poate ajuta la ameliorarea problemelor cu hipotensiunea arterială ortostatică.

Inima bate mai repede pentru a vă incarca sistemul cu oxigen atunci când vă ridicați în picioare. Iar vasele de sânge din picioare constrâng atât să crească tensiunea arterială cât și să împiedice acumularea sângelui în ele. La persoanele în vârstă, aceste măsuri de protecție sunt mult mai lente pentru a reacționa și astfel amețelile pot fi agravate.

Dacă întâmpinați amețeli de fiecare dată când stai și pe perioade lungi de timp, pot exista alte aspecte care agravează starea.

ALTE CAUZE

Dacă este doar ușoară ușoară sau dacă se întâmplă ocazional, nu există nicio cauză de alarmă. Nici nu trebuie să fie tratat, nici să acordăm o atenție specială. Acest lucru a spus că, dacă devine o problemă, poate avea ceva de-a face cu unul dintre următorii factori confuzi.

Medicamente

Întrucât problema este legată de o scadere a tensiunii arteriale, medicamentele pentru presiune arterială pot înrăutăți situatia.

Acest lucru poate fi oarecum complicat în ceea ce privește înlăturarea cauzei. Medicamentele pot fi necesare, dar ar putea fi și faptul că o doză mai mică ar putea atenua problemele cu hipotensiune arterială ortostatică.

Aceasta include medicamente precum diuretice, care scad indirect tensiunea arterială prin reducerea volumului sanguin.