EFECTE SECUNDARE ALE ECSTASY

Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont de anumite lucruri. Cele mai frecvente efecte secundare ale utilizarii MDMA sunt:

Gura uscata
Inclestarea falcii
Sete
Transpiratie
Insomnie
Picioare nelinistite

CONTAMINARE

Cel mai mare risc potential cu extaz este posibilitatea contaminarii. Deoarece este sub forma de pulbere si cristalina, este usor de amestecat cu compusi albi mai putin valorosi, cum ar fi ketamina, Tylenol si chiar pulbere de talc. Diluarea MDMA in acest mod ar putea fi foarte periculoasa. Deci, daca obtineti extaz pentru utilizare personala, este foarte important sa-l obtineti dintr-o sursa de incredere si sa fie sigur.

IN AFARA

Dupa folosirea extazului, este foarte probabil sa experimentati anumite lucruri care sunt rezultatul efectelor consumului de droguri. Nivelurile dvs. de dopamina si serotonina revin si acest lucru va va lasa sa va simtiti obosit, iritat si chiar un pic deprimat. Daca luati anumite medicamente, cum ar fi un medicament antidepresiv sau cu tulburare bipolara, care interfereaza cu productia de serotonina, administrarea de extaz este o idee proasta

Este important sa subliniem ca dependenta de extaz nu este o problema. Sistemul de recompensare a dopaminei din creierul nostru este doar usor afectat de MDMA. De asemenea, daca incepeti sa utilizati medicamentul prea des, incepeti sa deveniti mai toleranti cu acesta. In sensul ca toate sentimentele fericite si euforice incep sa se estompeze, iar toate efectele secundare devin mai accentuate. Deci, nu este probabil sa il utilizati tot timpul.

  • Lasa un comentariu