Imposibil sa nu ma intreb: Care este numarul mediu de parteneri sexuali?

Ne cunoastem propriul numar si ne intrebam si despre cei din jurul nostru. Poate ca cel mai bun prieten al nostru ne-a spus numarul sau. Dar, in afara de asta, a afla cat este numarul mediu de parteneri sexuali pe care o persoana le are in timpul vietii este aproape imposibil.

Intrebarea directa nu este doar considerata nepoliticoasa, dar, de asemenea, nu garanteaza ca veti obtine un raspuns direct. Singura modalitate de a obtine o idee reala despre numarul real ar putea fi prin intermediul unui sondaj anonim. Chiar si atunci, uneori necesita sa fii sincer cu tine insuti.

DE CE CONTEAZA?

Epoca punerii judecatii morale asupra numarului de parteneri sexuali pe care o persoana le poate avea in timpul vietii se diminueaza. Acest lucru poate fi mai mult sau mai putin cazul in functie de locul in care va aflati in lume si de care este contextul dvs. cultural. Dar, tendinta este acolo si este cel mai bine ca este cazul.

Femeile cu un numar mai mare de parteneri sexuali resping povara nejustificata a promiscuitatii. Impactul istoric al acestui stigmat este incomensurabil. In mod similar, barbatii descopera ca un numar mai mare de parteneri sexuali nu echivaleaza cu o valoare mai mare sau cu o pricepere sexuala. Standardele duble sunt familiare fiecarei persoane de pe planeta. Nu este doar un lucru de gen. Acesta detine standarde diferite pe linii rasiale si socioeconomice.

  • Lasa un comentariu