LEACURILE DURERILOR DE CAP – IV

  1. GASESTE-TI ULEIUL ESENTIAL PREFERAT
    Uleiurile esentiale sunt o modalitate buna de relaxare, iar unele dintre ele sunt deosebit de bune pentru durerile de cap. Uleiul de menta este bun pentru durerile de cap tensionate. Aplicati-l pe tample sau puneti cateva picaturi pe un tesut si inspirati parfumul – ar trebui sa va usureze durerea aproape imediat. Uleiul de lavanda este bun pentru migrene si il puteti folosi in acelasi mod ca uleiul de menta sau il puteti folosi cu o lampa de aroma.
  2. IMI PLACE SA-L MUT, SA-L MUT
    Exercitiile fizice sunt una dintre cele mai bune modalitati de a scapa de durerea de cap. A face yoga va va ajuta foarte mult, deoarece va intinde muschii si va face sa respirati mai incet si mai usor. Cardio usor este, de asemenea, o idee buna, deci nu va folositi durerea de cap ca scuza pentru a sari peste sesiunea de Pilates. Antrenamentul de forta este o alta optiune.

Orice fel de exercitiu este bun atata timp cat puneti accentul pe spate, gat si umeri. Daca iti curge sangele, te va ajuta.

Daca nu aveti chef de miscare, puteti face o plimbare in schimb. Nu va fi la fel de eficient, dar va va face sa va miscati si sa respirati aer proaspat, deci ar putea fi doar suficient pentru a va oferi o usurare.