MC Amanet: Servicii ireprosabile pentru clientii din Bucuresti si Ilfov

In ziua de astazi banii au devenit motorul de lucru al societatii. Fara bani nu poti sa te dezvolti si sa iti asiguri existenta de zi cu zi. Cand ne gandim la imprumut, bancile apar ca prima optiune in mintea oricui, dar de cele mai multe ori au comisioane foarte mari si un proces greoi de a obtine rapid banii de care ai nevoie. Daca ai o urgenta, cel mai potrivit mod de a face rost de o suma mare de bani este amanetul.

Pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov, MC Amanet s-a dovedit a fi cel mai bun amanet din zona, surprinzand prin servicii de inalta calitate. MC Amanet se ocupa cu amanetarea autoturismelor, motoarelor si barcilor, oferind clientilor sai cele mai bune preturi pentru obiectele amanetate. MC Amanet s-a diferentiat prin transparenta, confidentialitate si servicii ireprosabile pentru clientii din Bucuresti si Ilfov, dar si prin faptul ca in ultimul timp ofera autoturisme spre vanzare pe website-ul oficial.

Autoturisme de vanzare

Sursa foto: http://www.mc-amanet.com/

Pentru a nu bate un drum degeaba, MC Amanet le ofera clientilor suport telefonic. Acest suport telefonic este sustinut de catre o persoana bine informata, care este capabila sa raspunde la orice tip de intrebare si care poate sa faca o evaluare telefonica rapida a bunului pentru ca oamenii sa stie dinainte la ce anume sa se astepte.

Deoarece siguranta este unul dintre crieteriile cele mai importante atunci cand vine vorba de a amaneta un bun atat de scump, MC Amanet ofera clientilor un parc auto in care sa isi poate depozita bunul pana cand suma imprumutata este restituita conform termenului contractual, iar pentru nu a exista nici un fel de problema sunt facute poze inainte ca bunul sa intre in garaj pentru ca amandoua partile sa fie sigure de modul in care bunul arata.

Diferentierea acestui amanet fata de celelalte de existente pe piata se face si prin comisioanele percepute. In functie de valoarea contractului, minimum de comision garantat este intre 0,1 si 0,3% deoarece corectitudinea este atribut al acestei compani, oferind pana la 70% din valoare perceputa de obiect pe piata in momentul respectiv. Un alt avantaj al acesti firme este rapiditatea cu care monitorizeaza fiecare activitate, astfel ca indiferent de suma de bani oferita, aceasta este primita pe loc in maximum 15 minute pentru ca beneficiarul sa poata intra in posesia banilor cat mai repede cu putinta.

Serviciile ireprosabile ale MC Amanet sunt vazute si prin confidentialitatea pe care acestia o ofera. A amaneta un bun de o valoare atat de mare necesita un maximum de confidentialitate deoarece primirea pe loc a unei sume mari de bani poate aduce probleme oricarui client. MC Amanet este singura companie de amanet auto care detine Certificatul Firma de Incredere 2016 si 2017, castigand acest certificat prin serviciile de exceptie pe care le-a oferit de-a lungul anilor. Acest amanet auto protejeaza datele clientilor pentru ca acestea sa nu poata sa fie preluate de nici o institutie in nici un moment.