Pot face o baie in timpul sarcinii? – I

Unul dintre lucrurile pe care le-ati auzit este ca trebuie sa va indepartati de tot felul de bai pana cand nasteti. Este o veste groaznica, cu adevarat. O baie este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care trebuie sa le astepti cu nerabdare dupa o zi lunga, iar acum ti-a fost jefuit dreptul la ea. Deci, daca la fel ca multe mame, va intrebati „Pot sa fac o baie in timp ce sunteti insarcinata?” Iata raspunsul tau.

BENEFICIILE
Exista multe avantaje in a face bai regulate. O baie calda va poate promova sanatatea inimii. Va ajuta sa respirati mai usor si va imbunatateste sanatatea gastro-intestinala. Va incurajeaza fluxul sanguin si va face sangele mai oxigenat, ceea ce ar trebui sa va stimuleze sistemul imunitar.

Mai important, ajuta la echilibrarea hormonilor, care tind sa devina salbatici atunci cand sunteti gravida. O baie calda placuta va poate calma nervii si va poate ajuta sa va relaxati, ceea ce este incredibil de important atunci cand va asteptati. Iti imbunatateste starea de spirit si scade nivelul de stres si anxietate.