REMEDII PENTRU DUREREA DE CAP – II

  1. INEAC-O IN CAFEA

Nu trebuie sa fie cafea, dar orice cu cofeina probabil va va ajuta sau cel putin va va oferi o usurare.

Cand cofeina intra in sistemul dvs., starea de spirit, vigilenta si concentrarea cresc. Vasele de sange se contracta, ceea ce creste tensiunea arteriala.

Acum, iata partea dificila – cofeina va poate ajuta sa va ameliorati durerea de cap. Cu toate acestea, prea multa cofeina poate provoca dureri de cap. Prin urmare, va trebui sa tineti cont de cantitatea de cafea pe care o beti intr-o zi. Prea putin nu va face trucul, dar prea mult va provoca efectul opus.

  1. LUATI O PASTILA CHILL

De multe ori, o durere de cap apare ca raspuns al corpului la o situatie stresanta. De aceea, indepartarea de situatie si incercarea de relaxare ar putea ajuta la reducerea durerii.

Cercetarile au aratat ca pacientii care sufera de dureri de cap frecvente beneficiaza foarte mult de practicarea yoga. Daca il practici timp de trei luni, vei observa probabil ca durerile de cap sunt mai putin frecvente si mai putin severe.

Desigur, yoga nu este singura modalitate de relaxare. Incercati meditatia sau pur si simplu culcati-va si ascultati muzica preferata sau cititi o carte buna. Daca durerea de cap este rezultatul stresului, ar trebui sa treaca in cel mai scurt timp. In caz contrar, ar trebui sa va simtiti mult mai bine, deci nu aveti nimic de pierdut.