Se anunta o vara incendiara pentru Rich Girls Studios! A fost nominalizat la cele mai ravnite categorii in cadrul AWSummit Constanta 2018!

Modelele Rich Girls Studios vor straluci vara aceasta in cadrul celui mai asteptat eveniment cu traditie in industria videochatului, care aduce impreuna studiouri de renume. Evenimentul este dedicat industriei de videochat si adult, rolul acestuia fiind de a nominaliza studiourile care se bucura de cea mai mare notorietate si evolutie. Miza este, asadar, destul de mare, tinand cont de faptul ca nominalizarea la unele dintre cele mai ravnite categorii inseamna si un pas inaintea altor competitori.

Cu o evolutie fulminanta si performante depasite de la an la an, Rich Girls a obtinut noua dintre cele mai vanate categorii anuntate in cadrul AWSummit, bucurandu-se de satisfactia recunoasterii meritelor intregii echipe Rich. Profesionalismul Rich a determinat nominalizarea sa la categoriile Most Professional Live-Cam Studio, Live Cam Studio of the Year dar si Best Studio Training Program. Aceasta ultima nominalizare se datoreaza in mod implicit culturii organizationale Rich, aplecate spre beneficiul modelelor sale. In acest sens, la inceputul acestui an, a fost lansata o noua platforma Rich Girls: https://richgirls-studio.ro/, unde potentialele si actualele modele Rich gasesc intrebari si solutii la toate problemele de care se lovesc, putand intra in legatura imediata cu un trainer specializat. In etapa de training, modelele deprind notiuni pragmatice si invata sa se descurce in orice fel de situatie, fiind incurajate sa isi depaseasca limitele.

Celelalte categorii la care a fost nominalizat Rich Girls Studios vizeaza in mod direct activitatea modelelor, performanta lor fiind observata si valorificata pe masura. Astfel, modelele Rich au fost nominalizate la categoriile Live Cam Girl of the Year, Premium Queen, European Live Cam model, Web Star Model, dari si Best Newcomer si Intenret Celebrity. Divele Rich vor avea ocazia sa straluceasca, asadar, in perioada 5 – 7 iunie la Mamaia, iar atmosfera incendiara se va declansa la Fratelli Beach & Club, unde pofta de distractie atinge cote maxime.

Rich Girls incepe vara cu premii, distractie si fete frumoase la AWSummit 2018

Sesiune foto videochat plajaAwSummit se afla, deja, la a 5-a editie, insa de aceasta data se anunta o explozie de momente efervescente. Rich Girls si-a ocupa pozitia in fata competitorilor si a inceput pregatirile pentru marele eveniment. Trainerii, modelele si managerii pun la cale ultimele detalii petru conferinta la care le vor fi inmanate cele mai vanate premii din industria videochatului. Recunoasterea valorilor si a performantei care au adus Rich pe primul loc in fata competitorilor este mai mult decat si-ar fi putut imagina fondatorii Rich atunci cand au pus bazele studioului.

Rich Girls se numara printre cele mai grele nume din industria videochatului prezente la AWSummit, lucru care subliniaza inca o data, daca mai era necesar, faptul ca Rich este considerat unul dintre cele mai de incredere studiouri videochat din Romania, motiv pentru care tinerele care isi doresc o cariera de succes in aceasta industrie nu se gandesc de doua ori inainte sa devina model Rich. Transparenta, calitatea confidentialitatii si respectarea promisiunilor atat inainte, cat si dupa interviul de angajare au condus, in timp, la formarea imaginii Rich ca unul dintre studiourile de videochat care pune accentul pe dezvoltare si evolutie in detrimentul incasarilor.

Rich Girls Studios deschide sezonul estival cu un super eveniment de top, desfasurat la Constanta in perioada 5 – 7 iunie, la care vor participa nume grele din industria videochat si adult, alaturi de persoane publice si influenceri din showbizz. AWSummit se afla la a 5-a editie, iar distractia va avea loc intr-un club de fite din statiunea Mamaia. Pana atunci, divele Rich continua sa performeze in industria pe care au imbratisat-o, dedicandu-se cu mult ambitie obiectivelor lor. AWSummit le asteapta cu surprize ce le vor intrece asteptarile!