Tine in frau problemele cu glanda tiroida

7. MAI MULTE GLUTATIE ESTE BUNA

Daca nu stiti ce este glutationul, este un puternic antioxidant care va stimuleaza sistemul imunitar si va ajuta sa luptati impotriva bolii Hashimoto. Iti va imbunatati sistemul imunitar si il va face sa reactioneze mai putin puternic la productia de tiroida. Alimentele precum ouale crude, dovleceii, broccoli, avocado, sparanghelul, grepfrutul si altele va vor ajuta organismul sa produca glutation natural.

8. VERIFICA-TI GANTUL

Multi factori diferiti au impact asupra productiei de hormoni tiroidieni, iar intestinul dvs. este unul dintre ei. Mergi la medic si verifica-ti nivelul de bacterii intestinale sanatoase, deoarece acestea afecteaza profund glanda tiroida. Bea o multime de iaurturi sau probiotice pentru a-ti repopula bacteriile intestinale sanatoase si ajuta tiroida sa functioneze corect.

9. Inlaturati stresul

Stresul provoaca adesea oboseala suprarenala. Cu alte cuvinte, iti afecteaza glandele suprarenale intr-un mod in care inceteaza sa mai produca hormoni in mod normal. Aceasta duce la o senzatie de oboseala constanta si afecteaza si glanda tiroida. Nu puteti atinge un echilibru fara sa va adresati glandei suprarenale. Faceti tot ce puteti pentru a va odihni mult si ramaneti la noul dvs. program de dieta imbunatatit

10. MEDIATIE  SAU IOGA

Uneori este dificil sa zguduieti efectele pe care stresul le are asupra vietii voastre. Nu poti doar sa-ti lasi locul de munca si sa-ti schimbi viata peste noapte. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa incercati meditatia sau yoga pentru a reduce nivelul de stres. Glanda tiroida este foarte reactiva la stres, asa ca trebuie sa gasesti o modalitate de a te simti mai calm si mai relaxat.