Top 5 parfumuri barbatesti pentru sezonul rece

In curand se apropie sezonul rece al anului 2018, care aduce dupa sine necesitatea barbatilor de a inlocui parfumurile de vara, solare, cu acelea intense, potrivite pentru zilele racoroase de iarna. Aceasta trecere de la o esenta potrivita pentru zilele si noptile de vara la una pentru sezonul rece este importanta pentru toti barbatii care vor sa isi pastreze o figura eleganta in societate. O neconcordanta intre persistenta si longevitatea parfumului si sezonul in care ne aflam nu este ceva ce recomanda un barbat ca fiind rafinat.

In contextul in care foarte multi barbati aleg in prezent sa caute si sa cumpere parfumuri direct din mediul online, au aparut numeroase astfel de magazine, care comercializeaza parfumuri originale.

Pe baza recenziilor primite din partea cititorilor, aceasta platforma recomanda 5 parfumuri pentru barbati potrivite pentru sezonul rece, al caror caracter universal le va face potrivite de purtat si in anul 2018.

Top 5 parfumuri barbatesti pentru sezonul rece

Tom Ford Noir

Felul in care notele de top, de mijloc si de baza ale acestui parfum armonizeaza si se amesteca unele cu altele il fac o esenta potrivita pentru sezonul rece care va urma, pentru barbatii care vor sa infatiseze in societate ca fiind misteriosi si totodata puternici.

Bergamota, lamaia de verbena si chimenul din compozitia parfumului, alaturi de violete, nucsoare si irisi transforma apa de parfum Tom Ford Noir pentru barbati intr-una conceputa pentru zilele racoroase de iarna.

Chanel Bleu de Chanel

Aceasta esenta masculina emblematica este potrivita pentru sezonul rece intrucat este o aroma intensa, care atrage atentia intr-o maniera stilizata, fara sa epateze neaparat.

Inima lemnoasa a parfumului masculin Bleu de Chanel ce face parte dintr-o franciza celebra este cea care il recomanda pentru zilele sofisticate de toamna precum si noptile reci dar in acelasi timp blande de toamna si de iarna.

Bvlgari Man in Black

Desi la o prima pulverizare acest parfum emblematic al francizei Bvlgari, datorita notelor intense si picante, pare mai degraba potrivit pentru sezonul estival, odata cu sintetizarea lui pe piele si uscarea lemnoasa il fac sa fie o aroma potrivita si pentru sezonul rece.

Unul dintre atuurile esentiale care recomanda acest parfum pentru sezonul rece al anului 2018 este felul in care nota intensa de tutun din compozitie armonizeaza cu notele florale de iris si tuberoza.

Hugo Boss no.6 Bottled

Cand spui Hugo Boss, te gandesti la esenta masculinitatii. Aceasta semnatura a celebrei francize este una clasica, iar amestecul unic de ingrediente o face sa fie potrivita atat pentru zilele toride de vara cat si pentru noptile sofisticate, dar blande, de iarna.

Cele 14 ingrediente armonizeaza intre ele intr-o maniera potrivita, care face ca acest parfum sa isi merite locul in preferintele barbatilor cand vine vorba de a alege acea aroma pentru iarna.

Christian Dior Sauvage

Ultimul parfum din acest top ( dar nu cel din urma) este celebra semnatura Sauvage de la Christian Dior.

Labdanumul, piperul si rasina danseaza in armonie unele cu altele, transformand aceasta esenta intr-una potrivita pentru zilele de iarna.