UN CUVANT DE ATENTIE – medicamentele ADHD

La fel ca in cazul oricarui drog, aceste doua provoaca unele consecinte nedorite. Deoarece natura celor doua este atat de similara, efectele secundare sunt in mare parte aceleasi. Unele dintre cele mai importante sunt:

dureri abdominale si diaree;
pierderea apetitului si pierderea in greutate;
gura uscata;
febra, cefalee si ameteli;
greata si varsaturi;
nervozitate si iritabilitate;
probleme de somn si insomnie.

Efectele secundare mai grave includ:

ritm cardiac crescut si tensiune arteriala crescuta,
halucinatii sau paranoia,
infarct,
accident vascular cerebral

Nu trebuie sa uitati niciodata ca aceste tipuri de stimulente pot provoca dependenta, asa ca asigurati-va intotdeauna ca le tineti departe de alte persoane.

Barbatii care urmeaza tratament pot prezenta disfunctii erectile, iar femeile insarcinate sau care alapteaza sunt in pericol sa-si faca rau bebelusului prin utilizarea oricaruia dintre cele doua medicamente. Asigurati-va ca vorbiti despre aceste probleme cu medicul dumneavoastra imediat ce apar – sau, in caz de sarcina, inainte de a incepe terapia.

RAMAI CONCENTRAT
Deci, acum stiti tot ce aveti nevoie despre Vyvanse vs Adderall – argumente pro si contra fiecaruia si puteti discuta cu medicul dumneavoastra si puteti lua o decizie in cunostinta de cauza. Ambele medicamente au urcusuri si coborasuri, deci totul depinde de nevoile si preferintele dvs. personale.

  • Lasa un comentariu