Cum sa stopezi problemele cu glanda tiroida

1. Eliminati carbohidratii

Ar trebui sa faci tot ce puteti  pentru a reduce sau elimina complet carbohidratii din dieta dvs. Beti ceai in loc de cafea, dar nu-l indulci cu zahar. Faina este, de asemenea, unul dintre elementele pe care ar trebui sa le elimini, deoarece corpul dvs il trateaza la fel cum trateaza zaharul. Ar trebui sa faceti tot ce puteti pentru a trece la o dieta vegetala care nu include amidona si sa lasati in urma carbohidratii nesanatosi.

2. Cu cat mai multe proteine cu atat mai bine

Proteinele sunt vasul care transporta hormonul tiroidian pe intregul corp. Prin imbunatatirea aportului de proteine, tesuturile si celulele dvs. vor primi mai multi hormoni, ceea ce va normaliza functia tiroidiana. Concentrati-va sa manance mai mult unt de nuci, nuci, oua, peste, carne organica si produse animale fara biomi si hormoni. De asemenea, ar trebui sa va feriti de produsele de soia, deoarece acestea pot perturba echilibrul hormonal din corpul vostru.

3. Trebuie sa consumati mai multe grasimi bune

Problemele tiroidiene sunt adesea cauzate de un nivel scazut al colesterolului, care este responsabil pentru dezechilibrele hormonale din organism. Ar trebui sa faci tot ce poti pentru a consuma mai multe grasimi naturale. Aceasta include consumul de mai multe avocado, ulei de masline, peste, nuci, branza, iaurt, ghee, seminte de in si produse facute din lapte de nuca de cocos. Creste-ti nivelul de colesterol bun si glanda tiroida va incepe sa functioneze normal.