NUMARUL REAL DE PARTENERI SEXUALI

DEFINIREA ACTIVITATII SEXUALE
Ce este sexul poate fi o problema confuza. Indiferent de toate definitiile de acolo, este putin probabil ca doua persoane sa aiba o intelegere identica. Unii oameni nu considera ca lucruri cum ar fi „evidentierea” sunt implicate in activitati sexuale, iar altii o fac.

Chiar si lucruri precum sexul oral nu se inregistreaza ca sex real pentru unii. Si exista si alte modalitati prin care liniile de definitie devin si mai neclare. Deci, cum poate cineva sa afle care este numarul mediu de parteneri sexuali pe care oamenii il au?

NUMERELE REALE

In functie de sex sau de mediul cultural, fie ascundem, fie umflam numarul partenerilor sexuali. Totusi, potrivit cercetarilor, numarul mediu global de parteneri sexuali este de 9. Media nationala variaza de la o tara la alta.

Turcia este in frunte cu 14,5 parteneri sexuali. Si tara cu cea mai mica medie este India, cu un total de 3 parteneri sexuali. Printre tarile cu un numar mai mare se numara Australia cu o medie de 13,3, Noua Zeelanda cu 13,2 si Islanda cu 13. China si Vietnam sunt chiar peste media Indiei cu 3,1 si 3,2 parteneri sexuali.