Proiectul „Nenea Nae face baie in copaie”

Ma gandeam sa pornesc un mic proiect, respectiv o poveste cu 10 capitole pana in 100 de linii fiecare. As fi vrut 10 bloggeri care sa scrie fiecare cate un capitol si apoi sa le unim, sa conturam povestea.

Daca vreti sa va bagati, alegeti-va cate un capitol de mai jos si spuneti ce capitol ati ales, sa nu scrie doua persoane acelasi capitol.

Se dau urmatoarele date: 2 prietene bune petrec 10 zile in salbaticie, cu cortul, departe de aglomeratia sufocanta a Bucurestiului. Fetele se numesc Angi si Raluca, au fost colege de facultate, Angi e bruneta si Raluca e satena. Sunt singure, nu muncesc, Angi stie sa gateasca si Raluca face mult sport.Raluca este perfectionista, realista, se enerveza repede, este suparacioasa, dar ii trece la fel de repede. Angi este o visatoare incurabila, uituca, ametita, dar o buna prietena.

Capitolul 1 – Ziua 1: Ne asezam aici? (capitolul asta include si prezentarea personajelor, motivele pentru care pleaca din Buc, cum arata, locatia “salbaticiei”, si toate detaliile de inceput)

Capitolul 2 – Ziua 2: Ce bine ne-ar fi prins cate un barbat aici

Capitolul 3 – Ziua 3: O sa ne ratacim, hai inapoi

Capitolul 4 – Ziua 4: Ploua, ce facem azi?

Capitolul 5 – Ziua 5: Angi nu se simte bine

Capitolul 6 – Ziua 6: Mi-e frica (aici se aud zgomote in jurul cortului, noaptea >:) )

Capitolul 7 – Ziua 7: O discutie intre fete

Capitolul 8 – Ziua 8: S-a enervat Raluca

Capitolul 9 – Ziua 9: Ce rau imi pare ca plecam. Nici mie…

Capitolul 10- Ziua 10: In drum spre Bucuresti

Ideal ar fi sa va legati de articolul din spate. Daca scrii de exemplu articolul 5, te poti lega de articolul 4, cel cu ploaia.

Tineti cont si de restul capitolelor, sa nu intrati in acele subiecte, sa nu ii limitati pe ceilalti bloggeri.

De asemenea, tineti cont de articolul ce urmeaza dupa voi, incercati sa le faceti o trecere.

Nu scrieti pompos, sa fie ceva simplu de citit, preferabil cu mai mult dialog si mai putine descrieri la firul ierbii. Aveti la dispozitie 1 saptamana sa scrieti capitolul.

Nu va consultati intre voi, ar strica tot farmecul. Deci cine se baga si unde?

Articolele se trimit la letmetroll@yahoo.com in forma finala, nu se accepta modificari ulterioare daca nu e vb de greseli gramaticale.

Multumesc anticipat celor care au bunavointa sa participe.