VIATA MATURA A ECSTASY

Perioada de injumatatire a unui medicament reprezinta timpul necesar pentru a reduce concentratia medicamentului in organism cu 50%. Deci, dupa o jumatate de viata, cantitatea de medicament din organism va fi jumatate din doza initiala. Iti poti multumi ficatul, deoarece deseori functioneaza ore suplimentare pentru a metaboliza toate substantele din sangele tau.

In functie de persoana, timpul de injumatatire a extazului este cuprins intre 6 si 9 ore. Si este nevoie de aproximativ 4-5 zile de injumatatire pentru ca orice medicament sa se elimine din corpul dvs., adica sa devina nedetectabil in majoritatea testelor. Asadar, tinand cont de toate acestea, daca MDMA a plecat complet din corpul dvs. ar trebui sa dureze oriunde intre 2 si 3 zile

Dar, cat timp sta extazul in sistemul tau? Exista unele diferente in ceea ce priveste modul si locul in care puteti detecta urme de MDMA in sistemul dvs. Iata cateva dintre modalitatile prin care poti fi testat pentru prezenta extazului:

SANGE
Dupa ce il luati, extazul va aparea in sangele dvs. in cateva ore. Si chiar daca cantitatea de extaz va scadea in 4-6 ore, urmele medicamentului pot fi gasite 24 de ore mai tarziu.